Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

maison figaro club και ΔΕΝ ΠΑΩ ΣΧΟΛΕΙΟ!

Με αφορμή τη νέα, σχολική χρονιά, το Maison Madame Figaro μας έδωσε ραντεβού στο AVENUE MALL ATHENS την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου! Ο λόγος δεν ήταν άλλος από τους μικρούς μας φίλους και το παιδικό τους δωμάτιο. Χάρη στους συνεργάτες των καταστημάτων παιδικών επίπλων Flexa είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε ιδέες για την καλύτερη δυνατή διαμόρφωση του χώρου του παιδικού δωματίου. Μάθαμε με ποιους τρόπους το χρώμα, η αισθητική και το design ακονίζουν το μυαλό των παιδιών, ενώ τα χαλιά του οίκου Lorena Canals εξασφαλίζουν την απαλότητα για τα παιδιά και την ευκολία για τις μαμάδες, αφού πλένονται ... στο πλυντήριο!
Οι ειδικοί της εταιρίας Phillips Φωτισμός μας έδειξαν τον τρόπο να τοποθετούμε τις πηγές φωτισμού, για να διευκολύνουμε τα παιδιά στη μελέτη τους. Τα παιδιά συντροφεύουν οι ήρωες όπως ο Μίκυ και ο Σπάιντερμαν, που πρωταγωνιστούν στις εν λόγω σειρές φωτιστικών.
Οι συνεργάτες από τα καταστήματα λευκών ειδών Άνεμος πρότειναν απαλά προϊόντα όπως μπουρνούζια και πετσέτες για την πιο τρυφερή αγκαλιά μετά το μπάνιο και πριν τον ύπνο, ενώ οι ειδικοί του infokids.gr ήταν επίσης εκεί για να μοιραστούν τις γνώσεις τους μαζί μας.
Αξίζει να σημειωθεί πως η συγγραφέας Μαριλίτα Χαντζημποντόζη ήταν εκεί, για να μάς παρουσιάσει το νέο της παιδικό βιβλίο, “Δεν πάω σχολείο”, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός. Οι λιλιπούτειοι παρευρισκόμενοι του event είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το παραμύθι αλλά και το σχολείο, μέσα από ένα άκρως ευρυματικό, interactive παιχνίδι με την ίδια. Συγκεκριμένα συγγραφέας μετέτρεψε το βιβλίο σε ζωγραφιές πάνω στις οποίες τα παιδιά έδωσαν τις δικές τους διηγήσεις, ερμηνείες αλλά και ζωγραφικές πινελιές!
Παρόν στο event ήταν, φυσικά, και το cafe Delikiosk, που βρίσκεται μέσα στο AVENUE MALL ATHENS, το οποίο προσέφερε στους καλεσμένους του Maison Madame Figaro Club ονειρεμένα brownies, λεμονάδα με στέβια και βέβαια καφέ!
Στο τέλος του event ημέρας οι παρευρισκόμενοι μπήκαν στην κλήρωση για πλούσια δώρα μοδας και ομορφιάς από το AVENUE MALL ATHENS αλλά και από τους μεγάλους χορηγούς του όμορφου αυτού event. Ραντεβού στο επόμενο!
http://www.madamefigaro.gr/preview.aspx…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δύο βιβλία που εξαντλήθηκαν και επανακυκλοφορούν σε μεγάλο σχήμα! Ιστορίες καθημερινής συμπεριφοράς από τώρα για να μην τρέχουμε μετά και δε...